restart

Salutare!

Sunt Ovidiu-Cătălin Ciobotaru, medic în specialitatea medicina internă și președintele RestartEdu.

Scopul ONG-ului este „realizarea de programe și cursuri educaționale, formale și informale adresate tuturor categoriilor de vârstă”

Proiectul principal al asociației reprezintă organizarea unor cursuri de Suport Vital de Baza cu Defibrilator. Cursurile predate sunt în conformitate cu recomandările Consiliului European de Resuscitare, iar trainerii cursului sunt acreditați de către acesta. De asemenea cursul este acreditat de catre OAMGMAMR cu puncte de Educație Medicală Continuă.

În cadrul cursului participanții învață să acorde primul ajutor în cazul unui stop cardiac, să pună o victimă în poziția laterală de siguranță și să acționeze în situația unei obstructii a căilor respiratorii superioare dată de un corp străin.

Cursul se desfășoară cu 6 cursanți și 2 traineri pentru a asigura o buna calitate educațională.

Publicul țintă al acestui curs este reprezentat de catre elevii de liceu și cadrele didactice. Pentru aceste categorii cursurile sunt gratuite.

Până la finalul anului 2021 au trecut pe la cursul nostru peste 1100 cursanți.

ONG-ul mai desfășoară și alte proiecte educationale, precum campionatul de discursuri publice destinat elevilor de liceu, un proiect caritabil.

Activitatea Asociaţiei RestartEdu poate fi urmărită şi pe pagina noastră de Facebook.